صدها نفر از استادان دانشگاهها عصر چهارشنبه يازدهم تيرماه، در ديدار با رهبر معظم انقلاب اسلامي به هم انديشي و تبادل نظر در زمينه هاي علمي -دانشگاهي- فرهنگي - اجتماعي - اقتصادي و سياسي پرداختند.
در ابتداي اين نشست که بيش از 2 ساعت به طول کشيد، 7 نفر از استادان دانشگاهها، ديدگاههاي مختلف خود را بيان کردند.
يکي از اين افراد دکتر شهرام علمداري، دانشيار دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و معاون پشتيباني پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم بود. از جمله محورهايي که وي در ديدار با ولي امر مسلمين مورد بحث قرار داد عبارت بودند از پيشنهاد توجه ويژه به «مديريت بحران» و «پدافند غيرعامل» در برنامه ششم توسعه، اهميت تغيير رويکرد نظام آموزشي از دانش محوري به حکمت پروري، تبديل سياستهاي کلي سلامت به شاخصهاي متعادل، عملي و قابل ارزيابي و اهميت توجه به شاخصهاي سلامت معنوي در مراحل مختلف تحصيلي.
سپس حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اهميت «تداوم جدي، پر شتاب و همه جانبهي نهضت علمي» بعنوان عامل اصلي شکل دهنده سرنوشت آينده ايران و جهان اسلام، افزودند: تحقق اين هدف مهم، نيازمند فعاليت و مديريت جهادي کساني است که عاشق پيشرفت ميهن و ملت هستند.
رهبر معظم انقلاب اسلامي، ديدار با اساتيد دانشگاهها را يکي از شيرين ترين جلسات خواندند که هدف اصلي آن احترام و تکريم نمادين «دانشمندان و مجموعه زبدگان و نخبگان علمي و فکري کشور» است.
حضرت آيت الله خامنه اي مطالبي را که برخي از اساتيد دانشگاهها در اين ديدار بيان کردند، مفيد و بسيار خوب دانستند و گفتند: انشاءالله از مجموع اين مطالب، در برنامه ريزي ها و تبادل نظر با مسئولين استفاده خواهد شد و بايد تأثيرگذاري اين مطالب ديده شود.
ايشان بعد از اين مقدمه چند نکته مهم را درخصوص حرکت علمي کشور بيان کردند. لزوم کُند و متوقف نشدن علمي کشور و ادامه آن با حرکتي پرشتاب تر و مضاعف، اولين نکته اي بود که رهبر انقلاب اسلامي مطرح کردند.
در ادامه اين ديدار معظم له رهنمودهاي ارزشمندي را در خصوص حرکت علمي کشور، نقش اساتيد و تاثير رفتار آنان بر فرگيري دانشجويان و نهايتا تاثيرگذاري بر آينده کشور ارائه دادند.
مشروح بيانات رهبر انقلاب اسلامي از طريق پايگاه اطلاع رساني دفتر ايشان قابل دسترسي است.
اخبار مرتبط